Otkrivate li neradno svoje osobne podatke prilikom pretraživanja novog posla?

Kariera Professional

Traženja pravoga posla je isto kao i traženje pravog kadra – kompleksan proces. Kariera Professional je usredotočena na prepoznavanje pravih kandidata za prava radna mjesta. Riječ je o višeslojnom procesu u kojem moramo razumjeti potrebe poslodavca i prepoznati ključne prednosti kandidata.

Individualan pristup

Proces potrebe za kadrom kreće od poslodavca. U Karieri Professional usredotočeni smo na to da razumijemo poslodavca i njegove potrebe jer ih zatim uspješno preslikamo u opis radnoga mjesta. Takav pristup omogućava prve informacije potencijalnim kandidatima i bolju usklađenost primjerenih kandidata s radnim mjestom. 

Najšira mreža poduzeća u Hrvatskoj i Sloveniji

Kvalitetnim, dugogodišnjim radom uspostavili smo široku mrežu partnerskih poduzeća čime vam pružamo široku mrežu kvalitetne ponude poslova. 

Brza reakcija

Razumijemo potrebe profesionalnih kadrova i poduzeća te zato je naš prioritet brzo posredovanje želja i kompetencija na obje strane, brzo definiranje potreba poduzeća i brzo kontaktiranje najprimjerenijih kadrova.

Osobni kontakt s regruterima

U procesu traženja i selekcije, naš regruter je stalno u osobnom kontaktu s kandidatom te mu je dostupan za sva pitanja koja nastaju u procesu od selekcije do zapošljavanja. 

  Dežurni regruter

  Danas s vama na
  Facebook-u
  Kariera

  Kaja Žulićregruter specialist

  Kaja svoj putu u Karieri gradi posljednje 2 godine, kao dežurni slušač, ponekad i savjetovatelj (što je u skladu s njenim životnim pozivom socijalnog pedagoga). Direktni kontakt s ljudima i razgovori s kandidatima su nešto u čemu najviše uživa jer iz toga najviše uči, ali osmišljavanje objava u različitim programima za društvene stranice Kariere ju pune energijom jer izvlače njenu kreativnu stranu. Vječni optimist, ponekad oštri kritičar, cijeli život je aktivna u različitim sportovima, a glazba je nešto što ju prati 0-24, osim kad spava.

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vođenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu