Otkrivate li neradno svoje osobne podatke prilikom pretraživanja novog posla?

Ako ste kod nas zaposleni

Nove tehnologije surađivanja imaju veliki utjecaj na mijenjanje načina zapošljavanja. Oblik zapošljavanja preko agencije osigurava vam ista prava kao i onima koji su zapolseni neposredno u poduzeću.

Dobro poznavanje poslodavca

Stručnjaci u Karieri su dobro obaviješteni o zahtjevima na radnom mjestu i s uvjetima rada. Surađujemo s više od 60 uglednih i najvećih poslodavaca na više od 70 različitih lokacija.

U razdoblju u kojem ste zaposleni putem Kariere ste u stalnom radnom odnosu

U stalnom radnom odnosu ste za puno ili nepuno radno vrijeme (sukladno ugovoru o zapošljavanju) te za to primate odgovarajuću i redovitu plaću. Primate istu plaću kao da ste direktno zaposleni kod poslodavca na istom radnom mjestu. 

Osigurana imate sva prava

Prijavljeni ste na zdravstveno, mirovinsko i invalidsko osiguranje te osiguranje u slučaju nezaposlenosti. Plaćen imate redoviti godišnji odmor te svake godine regres.

Cijelo vrijeme imate podršku HR stručnjaka koji vam pomaže u procesu zapošljavanja i periodu radnog odnosa.

Cijelo vrijeme vaše zaposlenosti na Karieri na raspolaganju imate stručnog suradnika koji je zadužen za vaše zapošljavanje te prava koja proizlaze iz ugovora.

Olakšano vam je prvo zapošljavanje.

Radom agencija za zapošljavanje olakšana je mobilnost u zapošljavanju te mnogima zapošljavanje putem agencije bude i njihova prva prilika za radno iskustvo i ulazak na tržište rada.

Dugoročna suradnja omogućava direktno zapošljavanje u poduzeću

Puno poduzeća nakon odrađenogprioda rada putem agencije bude direktno prezaposlena u poduzeću.

  Dežurni regruter

  Danas s vama na
  Facebook-u
  Kariera

  Kaja Žulićregruter specialist

  Kaja svoj putu u Karieri gradi posljednje 2 godine, kao dežurni slušač, ponekad i savjetovatelj (što je u skladu s njenim životnim pozivom socijalnog pedagoga). Direktni kontakt s ljudima i razgovori s kandidatima su nešto u čemu najviše uživa jer iz toga najviše uči, ali osmišljavanje objava u različitim programima za društvene stranice Kariere ju pune energijom jer izvlače njenu kreativnu stranu. Vječni optimist, ponekad oštri kritičar, cijeli život je aktivna u različitim sportovima, a glazba je nešto što ju prati 0-24, osim kad spava.

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vođenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu