Zašto surađivati s Karierom?

U Karieri je trenutno zaposleno 2800 suradnika na više od 150 projekata po Hrvatskoj i Sloveniji, i to na 12 područja gospodarstva. Za vođenje projekata koristimo najnovije CRM i ERP programe te prema potrebi organiziramo on site poslovne jedinice kod poslodavaca.

Naše metode rada i tehnike ocjenjivanja omogućavaju nam da prepoznamo prave ljude za različita područja. Zbog lokalnih i globalnih iskustava, učinkovito vam pomažemo zadovoljiti vaše individualne potrebe.

Poslodavci i kandidati nas prepoznaju po inovativnosti, stručnosti i osobnom pristupu. Već 13 godinu brinemo za stvaranje uspješnih priča poslodavaca i onih kandidata koji traže posao, a koji su svoje karijerne ambicije povjerili našim kadrovskim stručnjacima. 

Projektna rješenja

Potražimo osposobljen kadar koji će biti uključen u vaš radni proces neposredno ili na daljinu. Vaša ekipa koja zapošljava toliko je aktivna da će se vaš proces rada i dalje odvijati bez smetnji. Svako rješenje prilagođeno je specifičnim potrebama pojedinog projekta.

Drugačiji od ostalih

Kao najveće slovensko poduzeće za kadrove, upoznati smo sa specifičnostima našega lokalnog prostora te pritom njegujemo pozitivne dugoročne odnose s onima koji naručuju naše usluge. Pomoću odlične ekipe u koju je ujedinjeno 12-godišnje iskustvo s ambicioznošću mlade ekipe, jamčimo vam brza i kvalitetna rješenja.

Nadzor nad rizikom

Stručnjaci smo na području radnoga prava. Godišnje uredimo više od 1200 novih zapošljavanja i više od 800 raskida radnih odnosa. Obuzdavamo rizik od apsentizma te neželjene fluktuacije te vodimo postupke „in&out“.

Brza reakcija

Razvili smo fleksibilnu organizaciju zato na vaše potrebe reagiramo brzo i učinkovito. Budući da se društveno-ekonomska karta mijenja brže nego što je to bilo u prošlosti te se poduzeća suočavaju s nestabilnim i promjenjivim uvjetima te se na potrebe kupaca odzovu rekordnom brzinom, naš rad je prilagođen brzo se mijenjajućim uvjetima poslodavca.

Učinkovitost

Dostizanje visokih standarda kadrovskih usluga moguće je samo sa stručnim individualnim pristupom. U Karieri na račun brzine, ne žrtvujemo kvalitetu naših usluga zato vam možemo osigurati učinkovitu suradnju s najboljim odnosom između kvalitete i brze usluge. Naime, ovdje smo zato da pobrinemo da vaš posao teče glatko i dobro.

Dosljednost usluga

Kvalitetu usluge koju vam osiguravamo nećemo žrtvovati na račun provizije. Usredotočeni smo na razvijanje dugotrajnih odnosa s našim naručiteljima na način da jamčimo samo odgovarajuće kadre i najvišu kvalitetu ostalih kadrovskih usluga.

Trening i razvoj

Ulažemo u stručnu osposobljenosti naših stručnjaka za kadre te im omogućavamo nadgrađivanje znanja te uvođenje novosti na području kadrovskih usluga. Zato možete biti sigurni da za vaše potrebe uvijek brine osposobljen stručnjak.

Ugled

Visok postotak naših stranaka s nama započne surađivati zbog preporuke naših naručitelja s kojima već surađujemo. Raduje nas da je to tako jer to znači da su stranke zadovoljne našim uslugama te vjeruju u kvalitetu našega poduzeća. 

Upravljanje reakcije kandidatima

Vodimo i upravljamo cjelokupnim procesom traženja i zapošljavanja kadra. S kandidatima očuvamo komunikaciju te održavamo odnose. Time osiguravamo da kandidati primjereno odgovaraju na naše poruke te ujedno dobijemo povratne informacije.

Visoka istaknutost naših potreba

Vaše oglase uz to da su istaknuti na našoj Internet stranici, objavljujem na većim web portalima za zapošljavanje te na društvenim medijima te glede na vaše potrebe prilagodimo aktivnosti dodatne istaknutosti pravim kadrovima. Uz to provjerimo nalazi li se u našoj bazi koja broji više od 90.000 onih koji aktivno traže posao odgovarajući kandidat za vas.

Stručnost, učinkovitost, reakcija

Surađujemo s više od 150 uglednih hrvatskih i slovenskih poduzeća. Na tržištu rada koje je visoko konkurentno pobrinemo da su vaše kadrovske potrebe ispunjene stručno i učinkovito. 

Široka mreža kontakata

Neprestano uspostavljamo i održavamo kontakte s onima koji traže posao te istražujemo situaciju na tržištu radne snage. Zbog baze više od 90.000 ljudi koji aktivno traže posao u regiji i inozemstvu, omogućavamo vam brzi pristup novim potencijalnim kadrovima.

Dugogodišnje iskustvo te poznavanje specifičnosti grane i regije

Zbog detaljnog poznavanja pojedinih grana zapošljavanja i regijskih karakteristika, uspješno prepoznajemo načine kako učinkovito rješavati potrebe po zapošljavanju i specifičnosti poduzeća bez obzira na promjene u društvu i promjene radnih navika.

Stručnost regrutacije i nadziranje rizika

Višeslojna testiranja i implementacija kompetencije kadrova. Vođenje postupaka „in&out“. Obuzdavamo rizik od apsentizma te neželjene fluktuacije.

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vodenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu