Otkrivate li neradno svoje osobne podatke prilikom pretraživanja novog posla?

Nadzor nad rizikom

Zaposlenici Kariere specijalizirani su za svako područje te dobro prepoznaju želje i potrebe poduzeća kao i zahtjevnost radnih mjesta. Zbog dobrog razumijevanja i poznavanja cjelokujpnog procesa, odlično kontorliramo rizike koji proizlaze iz radnog odnosa.

Kontrola rizika

S više od 1000 novih zapošljavanja godišnje i 300 raskida radnih odnosa godišnje stručnjaci smo na području radnoga prava. Višegodišnja iskustva omogućavaju nam brzo prilagođavanje vašim potrebama i stručno vođenje postupaka „in&out“.

Učinkovitost rada

Provodimo mjere za nadzor bolovanja te pritom kontroliramo sisteme rizika od apsentizma i neželjene fluktuacije. Uvodimo sisteme nagrađivanja i stimuliranja zapsolenih te provodimo ankete o zadovoljstvu radnika i izlazne intervjue. 

Vlastiti sistem zapošljavanja E2e®

Razvili smo sistem zapošljavanja E2e® koji uz nizak postotak rizika omogućava fleksibilno zapošljavanje. Na taj način vam omogućavamo zapošljavanje za sljedeće projekte:

 • redovita fluktuacija
 • porodiljni dopust
 • povećane potrebe
 • duži izostanci zbog bolesti
 • gubitak statusa studenta
 • projektni/sezonski posao
 • testno razdoblje – učinkovito upoznavanje novoga zaposlenog
 • iz najma u redovito zapošljavanje

Kontaktirajte nas za sastanak!

  Dežurni regruter

  Danas s vama na
  Facebook-u
  Kariera

  Kaja Žulićregruter specialist

  Kaja svoj putu u Karieri gradi posljednje 2 godine, kao dežurni slušač, ponekad i savjetovatelj (što je u skladu s njenim životnim pozivom socijalnog pedagoga). Direktni kontakt s ljudima i razgovori s kandidatima su nešto u čemu najviše uživa jer iz toga najviše uči, ali osmišljavanje objava u različitim programima za društvene stranice Kariere ju pune energijom jer izvlače njenu kreativnu stranu. Vječni optimist, ponekad oštri kritičar, cijeli život je aktivna u različitim sportovima, a glazba je nešto što ju prati 0-24, osim kad spava.

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vođenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu