Otkrivate li neradno svoje osobne podatke prilikom pretraživanja novog posla?

Tko smo mi

Mi smo stručnjaci na području HR usluga što smo postigli našom predanošću i ambicioznim radnom prema našim klijentima i tražiteljima posla.

Ambiciozni smo. Traženje pravih rješenja za one koji traže posao i za poduzeća naša je strast. Težimo odličnosti jer vjerujemo u moć ljudskog potencijala koji gradi uspješne priče poduzeća.

Inovativni smo. Vjerujemo da je inovativnost nešto što nas čini prepoznatljivima. Prepoznajemo promejne na tržištu rada te ih kontroliramo pametnim rješenjima i novim pristupima.

Vrijedni smo povjerenja. Temelj svakog kvalitetnog odnosa je povjerenje. U najosnovnijem obliku je naš posao rad s ljudima. Ljudi koji grade poduzeća i svoje karijere. Težimo transparentnoj i iskrenoj suradnji. 

  Dežurni regruter

  Danas s vama na
  Facebook-u
  Kariera

  Kaja Žulićregruter specialist

  Kaja svoj putu u Karieri gradi posljednje 2 godine, kao dežurni slušač, ponekad i savjetovatelj (što je u skladu s njenim životnim pozivom socijalnog pedagoga). Direktni kontakt s ljudima i razgovori s kandidatima su nešto u čemu najviše uživa jer iz toga najviše uči, ali osmišljavanje objava u različitim programima za društvene stranice Kariere ju pune energijom jer izvlače njenu kreativnu stranu. Vječni optimist, ponekad oštri kritičar, cijeli život je aktivna u različitim sportovima, a glazba je nešto što ju prati 0-24, osim kad spava.

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vođenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu