Kariera

Posloprimci

"Naše metode i tehnike ocjenjivanja omogućuju nam da lakše i brže prepoznamo stručnjaka za bilo koje područje i zaposlenje."

Budućnost posla

Svake godine vise od dva milijuna radnika u cijeloj Europi zatraži usluge kadrovskih agencija za pomoć pri ulasku na tržište rada, promjenu posla, nadgradnju znanja, redovito pregledavanje različitih radnih mjesta, odnosno kao međupostaju prije zapošljavanja u željenom poduzeću. Nove tehnologije omogućuju slobodu i fleksibilnost, zato mjesto, vrijeme i način rada ne predstavljaju zapreke za nesmetano obavljanje posla, jer njihov će se utjecaj na način rada nastaviti i u budućnosti. Istraživanja pokazuju da će postotak tzv. projektnih zaposlenika porasti na više od 50 posto jer očekuje se da će predstavnici iduće generacije radnika u svojoj karijeri do 40. godine najmanje deset puta promijeniti poslodavca na najmanje trima različitim područjima rada.

Generacija budućnosti

Do 2020. godine nova generacija obuhvaćat će više od polovine radne snage, odnosno radnih mjesta. Danas ima najmanje 35 posto agencijskih radnika u Europi mlađih od 25 godina, a zapošljavanje putem agencije u većini slučajeva njihova je prilika za prva radna iskustva, prvo zaposlenje i prvi ulazak na tržište rada. To su ljudi koji su odrastali uz društvene mreže. Navikli su na povezanost, suradnju, mobilnost, međusobnu razmjenu podataka i otvorenu komunikaciju. Mnoga suvremena poduzeća trude se prilagoditi novim generacijama i traže načine kako privući i zadržati nove talente. To vam pokušavamo omogućiti i mi.

Ako ste zaposleni uz pomoć našeg poduzeća...

Kao suradnici vrlo ste nam bitni. Za vrijeme rada u Karieri redovito ste zaposleni i zajamčena su vam sva prava: u redovitom ste radnom odnosu i imate redovito zaposlenje. Zaposleni ste na puno ili skraćeno radno vrijeme (sukladno ugovoru o zaposlenju). S obzirom na vrstu posla, dobivate primjerenu i redovitu plaću. Svi podatci u vezi s plaćanjem usklađeni su s korisnikom. Vaša plaća jednaka je plaći radnika koji su zaposleni na istom radnom mjestu neposredno kod naručitelja. Prijavljeni ste na zdravstveno, mirovinsko i invalidsko osiguranje te osiguranje u slučaju nezaposlenosti. Plaćen je redovit dopust za svaku godinu te imamo dobro razvijen sustav nagrađivanja za dobro obavljen posao. Nudimo vam mogućnost osobnog ili telefonskog kontakta sa stručnim suradnikom Kariere.

Pošaljite svoj CV

Zaposleni u poduzeću Kariera specijalizirani su i usmjereni s obzirom na stručno područje, zato pouzdano znamo kakve su želje pojedinog poduzeća i zahtjevi na određenom radnom mjestu.